Urban Garden Workshops

Kom til en hyggelig aften og lad kreativiteten udfolde sig.
JULEKRANSE WORKSHOP
Vi gør klar til jul med flotte julekranse, som vil bringe julehyggen til dit hjem.


Vil du med lave en personlig og unik julekrans af bæredygtige naturmaterialer til altanen eller døren, så kom med til en hyggelig og lærerig workshop i julekrans-binding. 
Vi sørger for julemusik og masser af materialer til årets julekrans, og så er det bare at slappe af og binde løs, så du kan starte julen med en smuk krans til din dør.

Vi tilbyder en stemningsfuld workshop, hvor du lærer at lave en smuk julekrans.
Du vil være under kyndig vejledning fra Anna Taws, der i løbet af arrangementet vil guide dig igennem alt fra klassisk stil til trendy teknikker inden for kransebinding. Afslutningsvis vil du have din egen smukke julekrans til ophæng både inde og ude.

Kom til en hyggelig aften og lad kreativiteten udfolde sig. Du kan booke Urban Garden Company til firmaarrangementet, pr-events eller til et kreativt kick-off møde. Jeg tilbyder hyggelige workshops i dejlige omgivelser centralt på Vesterbro i København - eller et sted du vælger, måske hos dig selv.

 Vi gør klar til jul med flotte julekranse, som vil bringe julehyggen til dit hjem.

 

FORSPIRINGS WORKSHOP

Et kreativt forspirings-event på 2 timer, hvor vi starter med lidt teori om vand, lys og jord og arbejder derefter i praksis med valg af frø og såning og gør klar til forspiring i minidrivhuse, potter eller såbakker.

Du lære om hvordan får du forskellige frø til at spire, hvilke materialer du skal bruge, hvilke planter der skal forspires og hvilke, der kan sås direkte.

Du får inspiration til at komme igang med byhave-dyrkning og lære hvordan du forspirer dine frø samt hvordan og hvornår du ompotter de små planter når de er spiret. Du bliver guidet igennem såningsproces og hvad du kan dyrke indendørs og hvornår det er det bedste tidspunkt for såning. 

Minidrivhus, såbakke eller potter til såning er inkluderet, så I kan få det med hjem som I har sået. Kurset er velegnet til både begyndere og dem, der ønsker at lære mere. Kaffe er også inkluderet.

 

KOKEDAMA WORKSHOP

Hvem siger at blomster og planter bare skal stå i en krukke i vindueskarmen? Det er ingen hemmelighed, at det er moderne at hænge planterne op. Kom og vær kreativ med os. Vi planter små blomster i forskellige konstellationer som du kan hænge op på din altan eller i din byhave.
 Kaffe er også inkluderet.

Workshoppen vare 2 timer og inkluderer Kokedama til tage med hjem samt pause med kaffe & saft pause.

Kurset er velegnet til både begyndere og dem, der ønsker at lære mere.

 

FRØBOMBER WORKSHOP

Forestil dig din baggård fyldt med vidunderlige vilde blomster, bier summende ind og ud, sommerfugle. Frøbomber kan du kaste et stede i byen, hvor der mangler lidt grønt.

Vi blander frøbomber af kompostjord, ler og frø! Når frøbomberne er tørret kan de kastes der hvor du syntes der mangler grønt og blomster. Frøene, der er beskyttet af ler og jord får de bedste betingelser for at spire når frøbomben bliver våd af regn.

Workshoppen varer 2 timer og er velegnet til både børn og deres voksne. Kaffe og saft er inkluderet - og selvfølgelig frøbomber til at tage med hjem.

 

BYHAVE WORKSHOP

Vil du starte din egen byhave, lave en hængende have, style din have bedre? Eller vil du bare lære mere om, hvad byens byhave bevægelse kan gøre for byen og samfundet? Så er vi dine nye bedste venner. 

Vi tilbyder skræddersyede forelæsninger og workshops for private og offentlige virksomheder samt  institutioner og skoler. Kontakt os venligst, for at høre mere!

  Workshop eller foredrag vare 2-4 timer efter aftale og inkluderer pause med kaffe og saft.

  Workshop eller foredrag tilpasses efter jeres behov, og kan både være for begyndere og dem, der ønsker at lære mere.


  KOM MED TIL BLOMSTERKRANS WORKSHOP

  Vi afholder løbende workshops i blomsterkranse binding og teknik mv.
  Vi sørger altid for masser af teori og praktiske øvelser, tid til kaffe, lidt sødt til ganen og blomstersnak. Og så får man naturligvis sine blomsterkranse med hjem.

  Vi sørger for blomster, materialer, undervisning, og du skal bare tage gåpåmod og godt humør med.

   KOM MED TIL BLOMSTERKRANS WORKSHOP

  Se vores DIY guide til hvordan du selv lave en smuk blomsterkrans.

   

  KONTAKT ELLER SAMARBEJDE

  For mere information, kan du kontakte mig på  anna@urbangardencompany.dk eller + 45 50764252

  Følg mig gerne på Instagram og på Facebook

   

  Kærlig Hilsen Anna