Instagram samarbejde med Urban Garden Company

Instagram samarbejde med Urban Garden Company


BRAND INFLUENCER

Jeg har arbejdet som micro influencer for flere mærker indenfor have, grøn livsstil og i interiørbranchen. Jeg elsker at fange kreative DIY haveprojekt med mit kamera i byen, hjemme i lejligheden på 2. sal eller mødes med inspirerende havemennesker over hele verden. Mit yndlingssted er min baggård på Vesterbro hvor jeg dyrker økologiske grøntsager og blomster. 

Jeg brænder for at dele ud af mine haveøjeblikke fra den cooleste byhave i mine egne Urban Garden Company-blogguides og på min @Urban_Garden_Company Instagram-konto.

 

INSTAGRAM ADVISOR

Jeg har etableret @Urban_Garden_Company som en stærk Instagram-profil med en fanbase på mere end 11K tilhængere. @Urban_Garden_Company har et stærkt fokus på grønt, vitalt og urbant havearbejde. 

Jeg kan hjælpe dig med at oprette et fantastisk instagram-feed og styrke overensstemmelsen mellem budskaberne på din instagram-konto og de produkter du sælger.

 

KONTAKT ELLER SAMARBEJDE

For mere information, eller hvis du er interesseret i at arbejde sammen eller dele mit indhold, kan du kontakte mig på email: anna@urbangardencompany.dk eller + 45 50764252

Følg mig gerne på Instagram og på Facebook

 

Kærlig hilsen Anna