Mærker

HASSELFORS GARDEN

Hasselfors Garden har som mål at skabe produkter, der kan hjælpe dig med at leve dine drømmehave. Hasselfors Garden laver bl.a. økologisk jord, højbede og drivhuse i god, varmebehandlet finsk fyr til din have.

Se vores jord, højbede og drivhuse fra Hasselfors Garden her.

HAWS

Haws vandkander og haveredskaber er både både klassiske og funktionelle. Haws blev etableret i england i 1886 af John Haws efter, at han patenterede en ny og bedre vandkande med perfekt balance. Haws produceres fortsat i England.

Se vores redskaber og vandkander fra Haws her.

NELSON GARDEN

Med en smule jord under neglene og et hjerte, der banker for haver og dyrkning, byder Nelson Garden på en verden fyldt med frø, løg, redskaber og det meste andet, der hører med til at drive og dyrke en have - hvad enten det er i byen eller på landet.

Se vores produkter fra Nelson Garden her.

NUTSCENE

Nutscene har produceret jute-snor i Angus-området i Skotland siden 1922. Snoren er bionedbrydelig, komposterbar og er produceret af genanvendelige materialer. Snor fra Nutscene har mange anvendelsesmuligheder - fx til opbinding af planter, til markering af plante-linjer, som gavebånd eller som gave til haveelskere og DIY-entusiaster.

Se vores snor fra Nutscene her.

OPINEL

Opinels historie er fortællingen om den lille kniv fra Savoie i alpernes hjerte, opfundet af Joseph Opinel i 1890, som blev et dagligdags objekt, og som nu betragtes som et design-ikon i hele verden.

Se vores knive og save fra Opinel her.

SKARGAARDEN

Skargaarden laver smukke møbler til den dyrebare tid, hvor du slapper af og nyder solen og din have eller teresse. Og de går ikke på kompromis, fordi hvert sekund tæller. Skargaardens møbler er topkvalitet, der lavet til at modstå alt, hvad naturen kaster på dem af regn, sol og vind.

Se vores møbler m.v. fra Skargaarden her.

SUMMER WILL BE BACK

Summer will be back er en designvirksomhed med rødder i den skandinaviske designtradition. Virksomheden ligger i den gl. Kødby i København. Summer will be back blev grundlagt i 2014 af den danske kunstner og designere Lisa Grue og Dennis Sytmen.

Se vores art prints fra summer will be back her.

TRIMM COPENHAGEN

Trimm Copenhagen er en dansk designdrevet virksomhed, der skaber livsstilsprodukter som møbler og interiør til mennesker, der stiller særlig høje krav til kvalitet, komfort, mobilitet, vægt og moderne design.

Se vores produkter fra Trimm Copenhagen her.

WECK

Weck har lavet sylteglas og flasker til saft i Europa siden 1900, der i dag nærmest er synonym med hjemmelavet syltetøj og saft. Hjemmesyltning og fermentering er igen blevet meget populært og er en sund måde at konservere fødevarer, ikke mindst når du bruger hjemmedyrket bær, frugt og grønt. Weck sylteglas og flasker er utrolig holdbare, og kan bruges igen i igen til såvel henkogning og syltning som til fermentering.

Se vores glas og flasker fra Weck her.

XALA

Xala er en Belgisk virksomhed, der sammen med en række designere laver fx vandkander, spande, minidrivhuse og planteettiketter. Xala's produkter har en stærk moderne identitet inspireret af tidligere tiders formsprog.

Se vores produkter fra Xala her.