Mærker gl2

Bergs Potter

Bergs Potter er grundlagt i København i 1942 af Victor Berg. Siden grundlæggelsen har Bergs Potter importeres potter fra Tuscana i Italien. Bergs Potter har en meget høj kvalitet pga den fine ler, der bruges, den høje temperatur potternes brændes ved og det design potterne har.

Se vores potter fra Bergs Potter her.  

Dorthe Kvist by Nelson Garden

Dorthe Kvist har for Nelson Garden lavet en serien med forklæder, redskaber og bløde krukker til haven, der både er designer og forfatter til bøger om byhaver. Alt er lavet i FSC-certifiseret træ og genanvendte, bærebygtige materialer i meget høj kvalitet. 

Se vores redskaber, forklæder m.v. fra Dorthe Kvist by Nelson her.

Gyldendal

Gyldendal laver bl.a. havebøger om at beskære gamle frugttræer, plante nyt, bygge en bålplads, kickstarte drivhuset 'spise sin have' eller  selvforsyning.

Se vores havebøger her

Hasselfors Garden

Hasselfors Garden har som mål at skabe produkter, der kan hjælpe dig med at leve dine drømmehave. Hasselfors Garden laver bl.a. økologisk jord, højbede og drivhuse i god, varmebehandlet finsk fyr til din have. 

Se vores jord, højbede og drivhuse fra Hasselfors Garden her.

Haws

Haws vandkander og haveredskaber er både både klassiske og funktionelle. Haws blev etableret i england i 1886 af John Haws efter, at han patenterede en ny og bedre vandkande med perfekt balance. Haws produceres fortsat i England.

Se vores reskaber og vandkander fra Haws her.

Lindhardt og Ringhof

Lindhardt og Ringhof laver bl.a. både bøger med botanik for havefolk med råd til do’s and dont’s, når du går i gang med at anlægge have og selvbyggeri.

Se vores havebøger her

Lottas Träd

Lottas Träd laves af den svenske designer Lotta Olsson. Hun skaber sine stilfulde skandinaviske designs og tryk fra planter hun indsamler, presser og digitalisere. På den måde er naturen hendes vigtigste inspirationskilde.

Se vores art prints fra Lottas Träd her.

Marset

Marset handler om mere end lamper: det handler om lys i dets forskellige nuancer og effekter, der skabe stemninger med karakter, og som forbedre menneskers livskvalitet. De vigtigste karakteristika ved lamper fra Marset er den autentiske følelse, en meningsfuld enkelhed og høj dekorative værdi.

Se vores lamper fra Marset her.

Nelson Garden

Med en smule jord under neglene og et hjerte, der banker for haver og dyrkning, byder Nelson Garden på en verden fyldt med frø, løg, redskaber og det meste andet, der hører med til at drive og dyrke en have - hvad enten det er i byen eller på landet.

Se vores produkter fra Nelson Garden her.

Nutscene

Nutscene har produceret jute-snor i Angus-området i Skotland siden 1922. Snoren er bionedbrydelig, komposterbar og er produceret af genanvendelige materialer. Snor fra Nutscene har mange anvendelsesmuligheder - fx til opbinding af planter, til markering af plante-linjer, som gavebånd eller som gave til haveelskere og DIY-entusiaster.

Se vores snor fra Nutscene her.

Opinel

Opinels historie er fortællingen om den lille kniv fra Savoie i alpernes hjerte, opfundet af Joseph Opinel i 1890, som blev et dagligdags objekt, og som nu betragtes som et design-ikon i hele verden.

Se vores knive fra Opinel her.

Pagina

Pagina er et svensk forlag, der bl.a. udgiver nogle meget smukke, have- og blomsterinspirerede bøger med mandaladesigns.

Se vores havebøger her

Peoples Press

Udgangspunktet hos People’sPress er, at kvalitet og gode bøger er for alle. Bl.a  har forlaget udgivet en række bøger om køkkenhaver og opskrifter baseret på hjemmedyrket frugt og grønt.

Se vores havebøger her

Skargaarden

Skargaarden laver smukke møbler til den dyrebare tid, hvor du slapper af og nyder solen og din have eller teresse. Og de går ikke på kompromis, fordi hvert sekund tæller. Skargaardens møbler er topkvalitet, der lavet til at modstå alt, hvad naturen kaster på dem af regn, sol og vind.

Se vores møbler m.v. fra Skargaarden her

summer will be back

Summer will be back er en designvirksomhed med rødder i den skandinaviske designtradition. Virksomheden ligger i den gl. Kødby i København. Summer will be back blev grundlagt i 2014 af den danske kunstner og designere Lisa Grue og Dennis Sytmen.

Se vores art prints fra summer will be back her.

Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen er en dansk designdrevet virksomhed, der skaber livsstilsprodukter som møbler og interiør til mennesker, der stiller særlig høje krav til kvalitet, komfort, mobilitet, vægt og moderne design.

Se vores produkter fra Trimm Copenhagen her.

Turbine

Turbine forlaget laver en række gode havebøger om bl.a. frøbytte, altaner og naturen som spisekammer.

Se vores havebøger her

Weck

Weck har lavet sylteglas og flasker til saft i Europa siden 1900, der i dag nærmest er synonym med hjemmelavet syltetøj og saft. Hjemmesyltning og fermentering er igen blevet meget populært og er en sund måde at konservere fødevarer, ikke mindst når du bruger hjemmedyrket bær, frugt og grønt. Weck sylteglas og flasker er utrolig holdbare, og kan bruges igen i igen til såvel henkogning og syltning som til fermentering.

Se vores glas og flasker fra Weck her.

Xala

Xala er en Belgisk virksomhed, der sammen med en række designere laver fx vandkander, spande, minidrivhuse og planteettiketter. Xala's produkter har en stærk moderne identitet inspireret af tidligere tiders formsprog.

Se vores produkter fra Xala her.

Yard Etc

Produkter fra Yard Etc er omhyggeligt sammensat af haveentusiaster i Sverige. Alle produkter indeholder naturlige ingredienser af høj kvalitet, og hvor det er muligt, er der selvfølgelig valgt økologiske ingredienser. Indeholder absolut ingen parabener og er absolut ikke testet på dyr. Plej dig selv og god fornøjelse!

Se vores håndplejeprodukter fra Yard Etc her.