Levering til Sverige

Levering til Sverige koster fra 0 til 40 DKK afhængigt af ordrerstørrelse.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder til Sverige:

  • Levering med PostNord til Pick-up-point
    Leveringsprisen er 40,- DKK for køb på op til 500,- DKK
    Fri forsendelse til Pick-up-point for bestillinger på over 500 DKK. 
    PostNord giver besked om hvor og hvornår varerne/pakken kan hentes.

Ordrer sendes som hovedregel dagen efter de er bestilt. Forventet leveringstid er 2-3 hverdage. Bestilte produkter sendes som udtilgangspunkt samlet. Der kan forekomme længere leveringstid for visse varer. Ved længere leveringstid end 2-3 hverdage gives der direkte besked til kunden om den forventede leveringstid.

Urban Garden Companys webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne) og Sverige. 

Betaling
På urbangardencompany.dk kan der betales med Dankort, Visa eller Master Card samt via Paypal. Urban Garden Companys webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort. Paypal opkræver under visse omstændigheder gebyrer. Læs om Paypals gebyrregler på Paypals egen hjemmeside.

Priser
Alle priser hos Urban Garden Company er inkl. 25 % moms, og kan vises i danske kroner (DKK), svenske kroner (SEK) og norske kroner (NOK). Den endelige betaling vises og gennemføres altid i DKK.

Valutakursen er altid den seneste fra http://www.xe.com. Vær opmærksom på, at der kan være forskel på den kurs www.xe.com anvender og den endelige kurs, der betales i bank el.l. Vær også opmærksom på, at banker o.l. kan opkræve gebyrer for betaling i udenlandsk valuta.

Se nærmere beskrivelse af leveringebetingelserne i vores Handelsbetingelser.