Levering til Danmark

Levering i Danmark koster fra 0 til 65 DKK afhængigt af ordrerstørrelse og leveringsform.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder i Danmark:

 • Levering med Postdammark uden omdeling, dvs. til Pick-up-point (posthus, pakkeshop el.l.) nær leveringsadressen efter Postdanmarks valg. Postdanmark giver besked om hvor og hvornår varene/pakken kan hentes.
  Leveringsprisen er 35,- DKK for køb op til 300,- DKK
  Leveringsprisen er 45,- DKK for køb på 301 DKK til 500 DKK
  Fri forsendelse for bestillinger over 500 DKK.

 • Levering med Postdammark med omdeling, dvs. til den leveringsadresse, der opgives ved købet. Hvis pakken ikke kan afleveres på adressen lægges den på posthus, pakkeshop el.l. nær leveringsadressen efter Postdanmarks valgPostdanmark giver i så fald besked om hvor og hvornår pakken kan hentes. 
  Leveringsprisen er 50,- DKK for køb på op til 300 DKK
  Leveringsprisen er 65,- DKK for køb på 301 DKK til 999 DKK
  Fri forsendelse for bestillinger over 1.000 DKK.

Ordrer sendes som hovedregel dagen efter de er bestilt. Forventet leveringstid er 2-3 hverdage. Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet. Der kan forekomme længere leveringstid for visse varer. Ved længere leveringstid end 2-3 hverdage gives der direkte besked til kunden om den forventede leveringstid.

Urban Garden Companys webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne) og Sverige. 

Betaling
På urbangardencompany.dk kan der betales med Dankort, Visa eller Master Card samt via Paypal. Urban Garden Companys webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort. Paypal opkræver under visse omstændigheder gebyrer. Læs om Paypals gebyrregler på Paypals egen hjemmeside.

Priser
Alle priser hos Urban Garden Company er inkl. 25 % moms, og kan vises i danske kroner (DKK), svenske kroner (SEK) og norske kroner (NOK). Den endelige betaling vises og gennemføres altid i DKK. 

Valutakursen er altid den seneste fra http://www.xe.com. Vær opmærksom på, at der kan være forskel på den kurs www.xe.com anvender og den endelige kurs, der betales i bank el.l. Vær også opmærksom på, at banker o.l. kan opkræve gebyrer for betaling i udenlandsk valuta.

Se nærmere beskrivelse af leveringebetingelserne i vores Handelsbetingelser.