Fortrydelsesret, retur og reklamation

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du kan altså inden 14 dage fra modtagelse fortryde købet ved at sende vareren retur med en meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet.

Medsend en kopi af følgesedlen eller ordrebekræftelsen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Se nærmere beskrivelse af din fortrydelses- og returret i vores Handelsbetingelser.

Reklamation
Når du handler hos Urban Garden Company har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, hvis der er fejl eller mangler ved den varer du har købt, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Se nærmere beskrivelse af din reklamationsret og returret i vores Handelsbetingelser.