• Urban Garden Company vender et blad

06. februar 2019

Jeg har glædet mig til at præsentere mit nye koncept for Urban Garden Company, som helt kort fortalt går ud på, at jeg springer ud som micro-influencer og i at lave content-samarbejde inden for haveliv og grøn livsstil. 

Med det nye koncept for Urban Garden Company vender jeg et blad, der betyder en frisk start med en masse ny energi. Og jeg gør det fordi jeg elsker at dele ud af min byhave-entusiasme, mine grønne amatørtip, og at inspirere andre i blogindlæg, på Instagram og på Facebook.

Urban Garden Company vender blad

 LIDT OM MIG

Jeg er byhavenørd og brænder for fælleskaber i byen, især dele-haver, hvor flere kan være med. Jeg er ved at tage initiativ til en fælles byhave her på Vesterbro, Absalons byhave, som forhåbentlig bliver etableres på Sønder Boulevard i løbet af foråret. Hvis du vil være med, så kig forbi vores Facebook-gruppe

Jeg er digital designer og bor på Vesterbro med mand, 3 børn og hund. Jeg stammer fra Göteborg i Sverige, men kom til at kom til at slå rod i den danske muld, da jeg var udvekslingsstuderende ved Danmarks designskole, i Visuel kommunikation.

Til daglig arbejder jeg som UX-designer og underviser også på DMJX i digital design.

Jeg cykler altid, også i udlandet. Jeg er begyndt at løbe trail-løb, gerne op og ned ad islandske vulkaner, svenske fjelde eller i den danske natur.

Både jeg og min mand er rigtige DIY-typer som altid har et projekt kørendes - om det så er at snitte i træ eller binde blomster.

Velkommen til Urban Garden Companys nye univers. 

Urban Garden Company vender blad
KONTAKT ELLER SAMARBEJDE

For mere information, eller hvis du er interesseret i at arbejde sammen eller dele mit indhold, kan du kontakte mig på email: anna@urbangardencompany.dk eller + 45 50764252

Følg mig gerne på Instagram og på Facebook

 

Kærlig hilsen Anna