• URBANERO - det handler om at elske byliv, urbane mennesker og urbane muligheder

20. April 2015

Velkommen til URBANERO, der siden 2009 har haft det formål at skabe nyttige produkter, som gør bylivet sjovere, smukkere og meget grønnere.

URBANEROs MicroGardens og Window Gardens gør det nemt at dyrke planter og grøntsager på altanen, i haven, i gården eller i vinduet.

Hvert produkt, som URBANERO skaber skal være smartere end det, der er på markedet i dag. Hvert produkt skal bidrage til et bæredygtigt samfund ved at bruge plads og energi mere effektivt, og også ved at blive fremstillet i overensstemmelse med arbejds- og miljøbestemmelser.

Snart vil mere end 80 % af alle mennesker i verden bo i byer. Og flere og flere af disse 80 % vil leve i megabyer, hvor personlige rum komprimeres til et minimum og grønne områder er knappe. Dette gør det så meget desto vigtigere, at der er værktøjer, som alle kan bruge, som gør det muligt at forbedre bylivet. Og det er her URBANERO ønsker at deltage.

URBANERO handler om at få mest muligt ud af næsten ingenting. Om at skabe haver, hvor der ikke før kunne være haver. At tilbyde plads, hvor der ikke før var nogen.

Nu kan du købe URBANEROs MicroGarden og Window Garden hos Urban Garden Company.

MicroGarden har en vandtæt bund og er lavet af et åndbart , riv-sikkert mikrofiber, der afbalancerer fugten i jorden og skabe et godt mikroklima for rødderne, ved at beskytte dem mod overvanding og råd. MicroGarden kan justeres i højden baseret på, hvad du ønsker at dyrke - bare fold den i den højde du ønsker. MicroGarden fås med en diameter på 35 cm., 45 cm. eller 60 cm. Efter sæsonen kan MicroGarden tømmes for jord, vaskes på 30°, og pakkes væk indtil næste forår. 

Window Garden giver dig en urtehave på ingen tid, uanset hvor du bor. Alt, der behøver at blive gjort er at sætte Window Garden på vinduet med den medfølgende sugekop, og sætte i dine nyindkøbte eller hjemmedyrkede krydderurter i. Fordi Window Garden sidder direkte mod vinduet får urterne maksimal sollys - og den giver bedre plads i vindueskarmen. Window Garden er lavet af et gennemsigtigt materiale så det let at se, når det er tid til at vande. 

 

Mere fra vores Plante blog

Foråret kommer - forspire i vindueskarmen
Foråret kommer - forspire i vindueskarmen

03. April 2019

Forspiring tager lidt tid, men det er enormt hyggeligt at rydde plads i vindueskarmene og begynde havesæsonen tidligt – for visse er det altid så-sæson!

Læs mere

SÅDAN DYRKER DU GRØNT I BYEN
Sådan dyrker du grønt i byen

02. April 2019

Urban Gardening er blevet en global trend i storbyer fra Barcelona og København.
Jeg har selv forvandlet min baggård på Vesterbro til en grøn byhave, hvor jeg dyrker lækre grøntsager og smukke blomster.

Læs mere

Dyrk byen med Urban Garden Company
Dyrk byen med Urban Garden Company

01. April 2019

”Bare fordi du bor på 4. sal, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan dyrke dine egne grøntsager og blomster – om det så er i vindueskarmen eller på altanen.

Læs mere