DIY - Sådan laver du en indendørs have

28. September 2016

DIY - Sådan laver du en indendørs have

Har du har grønne finger, men minimal plads til en indendørs have, hvorfor ikke lave din egen mini-verden fuld af frodige og smukke planter i et terrarium?
Terrarier er nemme at lave, kræver ikke så meget pasning, og kan overleve med minimal vanding. Vi på Urban Garden Company synes det er en fin måde at kunne sprede gode urbane havestemning indendørs!

indendørs mini-have - et terrarium

Du kan skabe dit terrarie med lokale fund, siger Dorthe Kvist fra Meltdesignstudio: "Jeg lavede mit første terrarium ved hjælp af hvad jeg kunne finde fra vores umiddelbare omgivelser; sten fra vores indkørsler, mos fra garagen tag, stiklinger fra vores hus planter og håndlavede værktøjer fra vin propper og haven pinde. "siger hun.

lav et terrarium , en indendørs have

Keep it simple: De eneste materialer, du har brug for ud over en container er småsten, trækul, jord, små sukkulenter og urter klip at trimme dem.

DIY - Sådan laver du en indendørs have - workshop med Dorthe Kvist

Hey, du kan tage til Dorthe Kvists Terrarium workshop!

Tid: onsdag den 14 September 18.30-20.30
Sted: Bellisvej 14 i Vanløse

Workshop indhold
Vi skal skabe med jord og planter, og pinde og sten, og du vil lære at lave en smuk terrariehave, helt som du drømmer om, som du kan tage med hjem.

Workshoppen koster 550 kr. og inkluderer: materialer til en terrariehave (glasbeholder, 3-5 planter, jord, leca, mos osv.) bobler og kage.
Meld dig til her

Fotos: Dorthe Kvist

Sådan laver du et terrarium - workshop med Dorthe Kvist

Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere