Mød Urban Garden Company på CPH FOOD DISTRICT

04. August 2016

CPH FOOD DISTRICT

CPH Food District er en helt ny oplevelse på Copenhagen Cooking & Food Festival. Her inviterer vi alle med et bankende madhjerte til tre dages madfest i Den Brune Kødby. Fra 19.-21. august indtager vi nemlig Øksnehallen og Kvægtorvet med Urban Garden, madnørderi, kokkekonkurrencer, grejmarked, spændende fødevarer, cocktails og meget, meget mere; I alt 150 gastronomiske oplevelser.

Urban Garden Company er med på CPH Food District.
Hos os finder du en grøn oase med høns og drivhus, vi holder Kokedama workshops, har stalddørssalg af økologiske og spiselige planter fra Toftegaard gartneri, smukke krukker & potter fra Bergs Potter og meget andet. Kom glad!

Mød Urban Garden Company på CPH FOOD DISTRICT

Med andre ord fejrer vi den københavnske gastro-scene og Danmark som madland. Og vi håber, at du har lyst til at være med.

BYHAVEN & INSEKTERNE
CPH Food District har selvfølgelig også en byhave. Den ligger på Kvægtorvet, og du kan finde inspiration til din altan og gårdhave, sanke, chille, blive klogere, spise insekter og bær.

Det koster 75 kr. + gebyr at komme ind på CPH Food District for en dag. 150 kr. + gebyr for alle tre dage. Og billetterne kan du købe via link i toppen af denne event.

I Urban Garden området kan du bl.a. være med til at sanke, lave urtesnaps og høre om, hvordan insekterne også kan gøre sig på tallerkenen. Lige ved siden af bliver der lavet mad over bål og du kan møde ildsjælene fra Haver til Maver. Muld, Magi & Mad præsenterer danske landmænd og deres mangfoldige afgrøder. Du kan selv være med til at skabe skønne vegetarretter.

Urban Garden Company er med på CPH Food District.

Vi glæder os til at se dig!
Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere