Urban Gardens ultimative gaveguide

11. December 2015

Gaver til haver.
Her finder du alt en havenørd ønsker sig blandt vores håndplukkede have og boligtilbehør, nøje udvalgt med sans for stil, kvalitet og tendenser.


MICROGARDEN 35
MicroGarden 35 gør det muligt at dyrke salat og grøntsager overalt. MicroGarden har en vandtæt bund og er lavet af åndbar mikrofiber, der afbalancerer fugten i jorden og skabe et godt mikroklima for rødderne, ved at beskytte dem mod overvanding og råd. MicroGarden kan justeres i højden baseret på, hvad du ønsker at dyrke - bare fold den i den højde du ønsker.

STJERNE TIL FUGLEFODER
Smuk stjerne til fuglefoder-kugler. Lige til at hænge op i haven eller på altanen. Snor til ophængning medfølger. Du kan også lave en trendy hængende indendørs have!BYG BÆREDYGTIGT
Byg bæredygtigt giver Signe Wenneberg dig sine bedste råd til do’s and dont’s, når du går i gang med selvbyggeri. Hun fortæller om de faldgruber, det er let at ryge i, og om hvad du skal huske og hvad du godt kan glemme, når du vil miljøet det godt. Det hele baseret på hendes egne erfaringer med byggeriet af det første FSC-certificerede hus i verden - hendes sommerhus i Vejby.


HAWS INDENDØRS VANDKANDE, 1 L
En traditionelle vandkande i meget høj kvalitet. Lavet af galvaniseret metal eller kobber.
Det slanke design med et enkelt håndtag og lang hals gør vandkanden let at hælde med.
Leveres med oval vandingsroset i messing.
Fås i tre farver: Grøn, Graphite og Kobber.
Haws har lavet vandkander siden 1886, og de er kendt for kvalitetsprodukter. En vandkande fra HAWS ligger altid godt i hånden og har et perfekt balancepunkt, så den er let at anvende.


NUTSCENE MINIRULLER
Snor fra Nutscene har mange anvendelsesmuligheder - fx til opbinding af planter, til markering af plante-linjer, som gavebånd eller som gave til haveelskere og DIY-entusiaster.

Nutscene har produceret jute-snor i Angus-området i Skotland siden 1922. Snoren er bionedbrydelig, komposterbar og er produceret af genanvendelige materialer.
Æske med 3 x 12 m jutesnor, grøn-rød-natur. Snoren er spundet at tre tråde og er 3 mm tyk.HAND SOAP, LEMON NETTLE, 350 ML
Produkter fra YARD ETC er omhyggeligt sammensat af haveentusiaster i Sverige. Alle produkter indeholder naturlige ingredienser af høj kvalitet, og hvor det er muligt, er der selvfølgelig valgt økologiske ingredienser. Indeholder absolut ingen parabener og er absolut ikke testet på dyr. Plej dig selv og god fornøjelse!PLANTESKE, ROSEHIP
Praktisk plantespade. Skaftet er fremstillet af FSC-certificeret ask, og bladet er af matsort metal. Detaljerne i koral og cerise på håndtaget og spadens spids er malet med vandbaseret farve. Længde 33 cmGAVEKORT
Giv et gavekort til en du holder af!
Er tiden knap, eller synes du bare at gavemodtageren skal have frit valg på alle hylder?FLORA PIDESTAL, HØJ
Smukt og enkel piedestal til dine planter.
Blomster-piedestalen fra Wis er tilpasset til urtepotter med en diameter på op til 13 cm.
Kan vendes op og ned for variation og for at stille dine krukker i forskellige højder.
Flora fås i farverne sort og hvid.
Størrelse: 27,5 x 18 cm.


WE LOVE NATURE - MUSHROOMS
Art-Print. Design af Lisa Grue
Words from the designers: “We aim to do the things we love”.
Størrelse 50 x 70 cm
1/500 stk.


FOLDEKNIV N°08 GARDEN
Opinel nr 8 - Garden har låsering og er den ideelle havekniv til at plukke salat, nippe blomster eller skære ukrudt bort. Bladet på 8,5 cm er lavet af rustfrit stål. Håndtaget er lavet af bøg.

Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere