Julekranse DIY workshop med Dorthe Kvist

03. December 2015

kom og julehygge, og lærer at binde din helt egen julekrans.
Dorthe Kvist, fra Meltdesignstudio elsker at binde kranse, og den glæde vil hun gerne dele med dig, så efter mange overvejelser, masser af forberedelse (og et massivt pres fra en veninde, som i dagens anledning er min julemedhjælper), inviterer Dorthe Kvist til, at du sammen med os, kommer og julehygger, og lærer at binde din helt egen julekrans, siger Dorthe Kvist fra Meltdesignstudio.


Dorthe Kvist slår dørene op til mine jule stuer, og inviterer på hvis gløgg, julemusik og Kranse workshop.


Dorthe Kvist speciale er at skræddersy din indretning eller din have så den passer til dig, dit liv, dine ønsker og drømme, få det til at se fantastisk ud, og ikke mindst få det til at virke.

Dorthe Kvist er stor tilhænger af havedesign og indretning med sjæl og personlighed, både ude og inde, og har blikket fæstnet i fremtiden, så jeg kan give et rigtigt godt bud på haver og indretning der holder.

Tilmeldning her på sitet!Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere