Velkommen til Julemarked på Papirøen

03. December 2015

Julemarked
Velkommen til Urban Garden Companys Julebod hos Ritas Julemarked og Cph Street Food, d. 13 december kl. 12-17, på Papirøen.

I Urban Garden Companys julebod finder du et stort udvalg af håndplukkede have- og boligtilbehør, nøje udvalgt med sans for stil, kvalitet og tendenser.

Julemarkedet byder på en blanding af julemarked, design, håndværk, luksuslopper og musik leveret af bl.a. Lucia Odoom, Rita Blue, Christian D'or, Cohnny Jazz og Dj Curious.

Urban Garden company Ritas loppers julemarked på Papirøen

På Copenhagen Street Food kan du også nyde street food fra alle de lækre food trucks og gamle containere, og det er oplagt, at dele et par retter med venner og familie for at smage lidt forskelligt fra udvalget af de mange forskellige street food-retter og hygge sig med mad og et glas varm gløgg eller kaffe foran pejsen.

Der er som altid gratis entré.

Vi glæder os til at se jer hos Urban Garden Company ♥ Cph Street Food i julen ♥ Ritas LopperMere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere