Smukt lys ude og inde

27. August 2015


Når efteråret sætter ind, så forbereder planterne sig til den mørke vinterperiode, bladene på træerne ændrer deres farve og skoven og haverne ændre på den måde farve fra mørkegrøn til de smukkeste orange, røde, gule farve et smukt og betagende syn.

Pludselig bliver dagene kortere og aftnerne længere, men det er stadig lunt nok til at sidde ude – man skal bare have lidt lys med sig.

Spansk design
FollowMe er en bærbar og genopladelig bordlampe, der kan tages med overalt. Med sin lille, lune og selvstændig karakter, er den ideelt både indendørs og udendørs. Den virker også i restauranter og på terrasser, der ikke har adgang til stikkontakter, eller den kan erstatte stearinlys.

Håndtaget af eg kalder på, at du bære FollowMe med rund i haven eller i sommerhuset. Kompakt og lille, så den næsten ligner et stykke personal accessory. Med en lampeskærm der kan vippes og er lavet af hvidt polycarbonat, har FollowMe et frisk, lysende udseende. Den leveres med LED-teknologi og en lysdæmper. Batteriet er indbygget, og det har en USB-port til genopladning.

 

Skandinavisk levende lys og bål
Skargaarden skaber øjeblikke af fred og ro og dekorerer med lys til hverdagen, når du vil være aldeles uproduktiv og bare nyde freden. Og til det du har brug for mere end bare møbler. Det er derfor Skargaarden laver lanterner i blæst glas i samarbejde med designer Ateljé Lyktan.

Og hvis der er brug for et godt gammeldags bål er Skargaardens bålfad Boo helt perfekt. BOO er et moderne bålfad i rå metal, som både pynter og er super praktisk i haven. Bålstedet har 2 funktioner. Når bålstedet vendes om, kan det anvendes som lanterne, fakkel og lyseholder

 

Traditionel olielampe
Karlskrona Lampfabrik videreføre produktionen af olie- og petroliumslamper, der var den foretrukne belysning i mange hjem før elektriciteten for alvor vandt frem i starten af de 20. århundrede. I dag er olielamper de perfekte stemningsgivere og et alternativ til lysestager med lys, der let blæser ud. Og petroleumslamper giver meget mere lys end stearinlys. Dermed skaber de ikke bare hygge, men de bidrager også til almenbelysningen – også hvor du ikke umiddelbart har adgang til el i fx haven, på altanen eller neden i gården.

Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere