Længere dyrkningssæson drivhuset Spira!

17. Juni 2015


Længere sæson med drivhuset Spira!
Hasselfors Garden drivhus er en unik kombination af drivhus og haveskur. Her dyrker du tomater og opbevarer haveredskaber og krukker under ét tag. I drivhus-delen kan du starte dyrkningssæsonen i det tidlige forår og holde planterne i gang til det sene efterår. Den kan også bruges som en hyggelig vinterhave.

De store trædøre i haveskuret giver effektiv udnyttelse af rummet og muligheden for et indbygget reolsystem gør opbevaringen nem og overskuelig. Med det modulopbyggede system kan du planlægge et drivhus, der passer til netop dine behov. Faktisk kan du udvide det til et helt orangeri!

Fleksible moduler Hasselfors Garden drivhus består af løse, fleksible moduler, og kan derfor bygges præcis efter dine ønsker. Designet er enkelt og skandinavisk, passer til langt de fleste huse og giver dig både et sted til dyrkning og afslapning.

Hasselfors Garden drivhus leveres ubehandlet. Det er bedst at male træværket før samlingen. Alle skruer til montage og tagmaterialer er inkluderet. Du skal blot selv sørge for at der er et let fundament der, hvor Hasselfors Garden drivhus skal stå.

Fakta
Hasselfors Garden drivhus Spira er en god standardmodel, der vil passe selv i en lille have. I drivhuset er der både plads til dyrkning i bed og i krukker på hylder, som opbevaring af potter og redskaber. Få plads til tomatplanter og urter - og dine haveredskaber. Drivhusets proportioner er 2 m2 og haveskuret er 2 m2. Drivhusdelen er uden gulv og egnet til dyrkning i højbed. Hasselfors Garden drivhus Spira er bygget af moduler, vægge og gavle. Ved at kombinere forskellige moduler, paneler og skillevægge skræddersyes drivhuset, så det bliver, som du ønsker det. Skal drivhuset være fritstående, bør der være mindst to bærende vægge, det vil sige en gavl i glas eller væg af træ for at konstruktionen skal være forsvarlig.

Klik her for at se filmen om Spira: http://www.hasselforsgarden.se/videoguides/monteringsanvisning-tradgardslider-spira

Glade sommerhilsener fra Anna og Peter Urban Garden Company

TIP! Bestil træ- eller glashylder til drivhuset samtidigt med din bestilling af drivhuset i vores webbutik.

 

Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere