Ses vi på Roskilde Dyrskue?

28. Maj 2015

Sommeren starter med Roskilde Dyrskue, der finder sted i Roskilde fra den 5.- 7. juni.
Kom og klap hesten, hør hønsene kagle og prøv selv kræfter med dansk landbrug til Roskilde Dyrskue.

Vær selv bonderøv for en dag
På Roskilde Dyrskue er der så meget mere af det hele. 35 hektar, svarende til 70 fodboldbaner, fyldes med over 2.000 dyr i alle størrelser, en kæmpe maskinudstilling, der viser landmandens arbejdsredskaber, Økocamp, der fejrer det røde Ø-mærkes 25 års fødselsdag og viser mangfoldigheden i økologien.

Du finder Urban Garden Company i Spisekammeret, hvor vi indretter Altan.dk’s altaner med produkter fra Urban Garden Company og eksponerer Urbanero og Hasselfors Gardens produkter, og laver børneworkshops med Slow Living Workshops!

Hold øje med vores spændende konkurrence, hvor du bl.a. kan vinde et lækkert lille drivhus fra Hasselfors Garden til over 20.000 kr.Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere