Slow Living Museum

28. April 2015

SLOW LIVING MUSEUM
Slow Living Workshops og Københavns Museum er gået sammen om nogle helt specielle museumsoplevelser gennem sommeren: SLOW LIVING MUSEUM Med Slow Living Museum rykker praksiskulturen ind på Københavns Museum og byder på praktiske workshops og oplæg. Hen over sommeren kan man være med til havedyrkning og få fingrende i det forbudt brød og øl, når Signe Voltelen og Maries Hertz bringer alt det gode fra køkkenhaven ind på bordet i deres underholdende og særligt udvalgte workshops.
Hver uge er der nye oplevelser på programmet: Fermentering, køkkenhaver til at tage med hjem, essenser og fedt - eller når der tages huld på surdejen og det forbudte brød og øl., der laves med ølandshvede og hø! Den smukke Havesal og tilstødende museumshave fyldes med spændende workshops og oplæg om urban farming, kokedama og frøhøst - alle er velkomne, både store og små.

SLOW LIVING MUSEUM er et samarbejde mellem Københavns Museum og Slow Living Workshops, ved Marie Hertz og Signe Voltelen.

Maj måneds workshops, lørdage 10.30-12.00:
2/5 Haven i højden - plant køkkenhaven og tag den med hjem.

9/5 Mayonnaise & essenser - køkkenets smage og herlige fedt!

16/5 Kokedama - den hængende minihave

23/5 Haven i højden - start køkkenhaven og tag den med hjem

30/5 Det forbudte brød - Ølandshvedebrød og surdej

Slow Living Museum program for sæson 2015 kommer medio maj her:
http://www.copenhagen.dk/dk/det_sker/events/slow_living_museum1/

Du kan også sendes direkte til mail ved tilmedling her:
http://www.slowlivingworkshops.com/nyhedsbrev/
Kontakt hello@slowlivingworkshops.com
Signe: +45 2714 1102 / Marie: +45 4051 5376 slowlivingworkshops.com

SLOW LIVING MUSEUM



Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere