URBANERO - det handler om at elske byliv, urbane mennesker og urbane muligheder

20. April 2015

Velkommen til URBANERO, der siden 2009 har haft det formål at skabe nyttige produkter, som gør bylivet sjovere, smukkere og meget grønnere.

URBANEROs MicroGardens og Window Gardens gør det nemt at dyrke planter og grøntsager på altanen, i haven, i gården eller i vinduet.

Hvert produkt, som URBANERO skaber skal være smartere end det, der er på markedet i dag. Hvert produkt skal bidrage til et bæredygtigt samfund ved at bruge plads og energi mere effektivt, og også ved at blive fremstillet i overensstemmelse med arbejds- og miljøbestemmelser.

Snart vil mere end 80 % af alle mennesker i verden bo i byer. Og flere og flere af disse 80 % vil leve i megabyer, hvor personlige rum komprimeres til et minimum og grønne områder er knappe. Dette gør det så meget desto vigtigere, at der er værktøjer, som alle kan bruge, som gør det muligt at forbedre bylivet. Og det er her URBANERO ønsker at deltage.

URBANERO handler om at få mest muligt ud af næsten ingenting. Om at skabe haver, hvor der ikke før kunne være haver. At tilbyde plads, hvor der ikke før var nogen.

Nu kan du købe URBANEROs MicroGarden og Window Garden hos Urban Garden Company.

MicroGarden har en vandtæt bund og er lavet af et åndbart , riv-sikkert mikrofiber, der afbalancerer fugten i jorden og skabe et godt mikroklima for rødderne, ved at beskytte dem mod overvanding og råd. MicroGarden kan justeres i højden baseret på, hvad du ønsker at dyrke - bare fold den i den højde du ønsker. MicroGarden fås med en diameter på 35 cm., 45 cm. eller 60 cm. Efter sæsonen kan MicroGarden tømmes for jord, vaskes på 30°, og pakkes væk indtil næste forår. 

Window Garden giver dig en urtehave på ingen tid, uanset hvor du bor. Alt, der behøver at blive gjort er at sætte Window Garden på vinduet med den medfølgende sugekop, og sætte i dine nyindkøbte eller hjemmedyrkede krydderurter i. Fordi Window Garden sidder direkte mod vinduet får urterne maksimal sollys - og den giver bedre plads i vindueskarmen. Window Garden er lavet af et gennemsigtigt materiale så det let at se, når det er tid til at vande. 

 

Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere