Hjælp os at vinde E-HANDELSPRISEN 2016, i kategorien BRUGERNES FAVORIT 2016!

29. Marts 2016

stem på årets FAVORIT NETBUTIK i E-HANDELSPRISEN 2016
Skal Urban garden Company VINDE E-HANDELSPRISEN 2016, i kategorien BRUGERNES FAVORIT 2016?

AFGIV DIN STEMME TIL DIN FAVORIT NETBUTIK BRUGERNES FAVORIT 2016 her!

Brugernes Favorit er den eneste kategori indenfor E-handelsprisen, hvor du som forbruger udpeger vinderfeltet ved at stemme på netop din yndlingsnetbutik.

Afstemningen foregår på fdih.dk, hvor du som bruger frit kan afgive en stemme til den virksomhed, som du synes gør det bedst. Der indtastes navn på virksomheden, der samtidig fungerer som din stemme. Der kan kun stemmes én gang per e-mailadresse.

Tagge os gerne på de sociale medier
#BRUGERNESFAVORIT2016

Urban Garden 'the story'
Det hele startede med at vi manglede lækkert 'have-gear' til vores egen baghave, her på Vesterbro. Vi fandt ikke det vi ledede efter...Så vupti, så lavede vi en webshop:-) Vi er 'doers and makers'-typer som gerne kaster os ud i projekt vi tror på. Annas er designer, med baggrund fra visuel kommunikation på Danmarks Designskole, og Peter, er forretningsudviklere og forstkandidat. Det er altså ret sjovt at lave et familie-firma sammen. Når vi ikke er i butikken (eller arbejder med vores andre jobs), er vi sammen med vores 3 dejlige børn og den spanske vandhunden Atlas. Vi er vilde med vores byliv og vi nyder selve at planlægge den kommende sæsons dyrkningsprojekt.
Anna stammer fra Sverige og ønsker at Urban Garden Companys varemærke bliver en god miks af svenske og dansk have og bolig æstetik og stil.

Det er så dejligt I er med på sidelinjen i vores Urban Garden-eventyr.

Kærlig hilsen Anna og Peter ? Thanks for all support!


Stem på Urban Garden Company

Mere fra vores Blog

Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne
Sådan laver du din egen hyldeblomstchampagne

12. Juni 2017

Lav dine egen sommerbobler med denne opskrift på hylde-blomstchampagne fra River Cottage Spring.

Læs mere

En havebegynders bekendelser - 3. del
En havebegynders bekendelser - 3. del

31. Maj 2017

Nå, så er det udplantningstid, kan jeg forstå på alle andre, der lystigt udplanter deres gevaldige vækster enten i drivhus eller på friland. Det er endelig blevet lunt og dejligt solskin derude og der burde ikke længere være risiko for nattefrost.

Læs mere

Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft
Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft

16. Maj 2017

Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, syltetøj, i is-tern og som drys på kager!

Læs mere