• Julekranse DIY workshop med Dorthe Kvist

03. December 2015

Dorthe Kvist, fra Meltdesignstudio elsker at binde kranse, og den glæde vil hun gerne dele med dig, så efter mange overvejelser, masser af forberedelse (og et massivt pres fra en veninde, som i dagens anledning er min julemedhjælper), inviterer Dorthe Kvist til, at du sammen med os, kommer og julehygger, og lærer at binde din helt egen julekrans, siger Dorthe Kvist fra Meltdesignstudio.


Dorthe Kvist slår dørene op til mine jule stuer, og inviterer på hvis gløgg, julemusik og Kranse workshop.


Dorthe Kvist speciale er at skræddersy din indretning eller din have så den passer til dig, dit liv, dine ønsker og drømme, få det til at se fantastisk ud, og ikke mindst få det til at virke.

Dorthe Kvist er stor tilhænger af havedesign og indretning med sjæl og personlighed, både ude og inde, og har blikket fæstnet i fremtiden, så jeg kan give et rigtigt godt bud på haver og indretning der holder.

Tilmeldning her på sitet!Mere fra vores DIY

Lav en evighedsblomst. Det er faktisk meget nemt og et hyggeligt krea projekt!
DIY: Lav din egne evighedsblomster

19. April 2019

Lav din egen DIY evighedsblomst. Det er nemt og hyggeligt!

Læs mere

Saml frø - gem i fine konvolutter
Saml frø - gem i fine konvolutter

31. Marts 2019

At samle dine egne frø fra haven er sjovt og den billigste måde at få flere frøplanter fra dine favoritter. Opbevare dem i fine fine konvolutter - download gratis her!

Læs mere

Hvordan lave man en frøbombe?
Hvordan lave man en frøbombe?

05. Marts 2019

En frøbombe er helt enkelt en kugle af ler eller lerjord fyldt med frø. "Bomberne" kan kastes på forskellige steder, hvor man gerne vil have, at det begynde at spire. Mens frøene i bomben venter på at spire, er de beskyttet fra at blive spredt af vinden eller spist af fugle.

Læs mere