• Smukt lys ude og inde

27. August 2015

Når efteråret sætter ind, så forbereder planterne sig til den mørke vinterperiode, bladene på træerne ændrer deres farve og skoven og haverne ændre på den måde farve fra mørkegrøn til de smukkeste orange, røde, gule farve et smukt og betagende syn.

Pludselig bliver dagene kortere og aftnerne længere, men det er stadig lunt nok til at sidde ude – man skal bare have lidt lys med sig.

Spansk design
FollowMe er en bærbar og genopladelig bordlampe, der kan tages med overalt. Med sin lille, lune og selvstændig karakter, er den ideelt både indendørs og udendørs. Den virker også i restauranter og på terrasser, der ikke har adgang til stikkontakter, eller den kan erstatte stearinlys.

Håndtaget af eg kalder på, at du bære FollowMe med rund i haven eller i sommerhuset. Kompakt og lille, så den næsten ligner et stykke personal accessory. Med en lampeskærm der kan vippes og er lavet af hvidt polycarbonat, har FollowMe et frisk, lysende udseende. Den leveres med LED-teknologi og en lysdæmper. Batteriet er indbygget, og det har en USB-port til genopladning.

 

Skandinavisk levende lys og bål
Skargaarden skaber øjeblikke af fred og ro og dekorerer med lys til hverdagen, når du vil være aldeles uproduktiv og bare nyde freden. Og til det du har brug for mere end bare møbler. Det er derfor Skargaarden laver lanterner i blæst glas i samarbejde med designer Ateljé Lyktan.

Og hvis der er brug for et godt gammeldags bål er Skargaardens bålfad Boo helt perfekt. BOO er et moderne bålfad i rå metal, som både pynter og er super praktisk i haven. Bålstedet har 2 funktioner. Når bålstedet vendes om, kan det anvendes som lanterne, fakkel og lyseholder

 

Traditionel olielampe
Karlskrona Lampfabrik videreføre produktionen af olie- og petroliumslamper, der var den foretrukne belysning i mange hjem før elektriciteten for alvor vandt frem i starten af de 20. århundrede. I dag er olielamper de perfekte stemningsgivere og et alternativ til lysestager med lys, der let blæser ud. Og petroleumslamper giver meget mere lys end stearinlys. Dermed skaber de ikke bare hygge, men de bidrager også til almenbelysningen – også hvor du ikke umiddelbart har adgang til el i fx haven, på altanen eller neden i gården.

Mere fra vores Alt muligt

Vejledning giver vi dig tips og råd om svampe
Svampehøst i skoven

01. August 2016

Svampesæsonen er stadig i gang, og med Karl Johan og Almindelig Kantarel på retur i antal, kan det være fint at udvide sit repertoire med nogle nye arter.

Læs mere

Når du er ude og rejser med Norwegian - vind en mulepose
Hold øje med Urban Garden når du rejser med Norwegian

01. April 2016

Når du er ude og rejser med Norwegian - vind en mulepose
Når du er ude og rejser med Norwegian Airlines - vind en mulepose

Læs mere

HJÆLP OS AT VINDE E-HANDELSPRISEN
Hjælp os at vinde E-HANDELSPRISEN 2016, i kategorien BRUGERNES FAVORIT 2016!

29. Marts 2016

Skal Urban garden Company VINDE E-HANDELSPRISEN 2016, i kategorien BRUGERNES FAVORIT 2016?

Læs mere