• Hjælp os at vinde E-HANDELSPRISEN 2016, i kategorien BRUGERNES FAVORIT 2016!

29. marts 2016

stem på årets FAVORIT NETBUTIK i E-HANDELSPRISEN 2016
Skal Urban garden Company VINDE E-HANDELSPRISEN 2016, i kategorien BRUGERNES FAVORIT 2016?

AFGIV DIN STEMME TIL DIN FAVORIT NETBUTIK BRUGERNES FAVORIT 2016 her!

Brugernes Favorit er den eneste kategori indenfor E-handelsprisen, hvor du som forbruger udpeger vinderfeltet ved at stemme på netop din yndlingsnetbutik.

Afstemningen foregår på fdih.dk, hvor du som bruger frit kan afgive en stemme til den virksomhed, som du synes gør det bedst. Der indtastes navn på virksomheden, der samtidig fungerer som din stemme. Der kan kun stemmes én gang per e-mailadresse.

Tagge os gerne på de sociale medier
#BRUGERNESFAVORIT2016

Urban Garden 'the story'
Det hele startede med at vi manglede lækkert 'have-gear' til vores egen baghave, her på Vesterbro. Vi fandt ikke det vi ledede efter...Så vupti, så lavede vi en webshop:-) Vi er 'doers and makers'-typer som gerne kaster os ud i projekt vi tror på. Annas er designer, med baggrund fra visuel kommunikation på Danmarks Designskole, og Peter, er forretningsudviklere og forstkandidat. Det er altså ret sjovt at lave et familie-firma sammen. Når vi ikke er i butikken (eller arbejder med vores andre jobs), er vi sammen med vores 3 dejlige børn og den spanske vandhunden Atlas. Vi er vilde med vores byliv og vi nyder selve at planlægge den kommende sæsons dyrkningsprojekt.
Anna stammer fra Sverige og ønsker at Urban Garden Companys varemærke bliver en god miks af svenske og dansk have og bolig æstetik og stil.

Det er så dejligt I er med på sidelinjen i vores Urban Garden-eventyr.

Kærlig hilsen Anna og Peter ? Thanks for all support!


Stem på Urban Garden Company

Mere fra vores Alt muligt

Vejledning giver vi dig tips og råd om svampe
Svampehøst i skoven

01. august 2016

Svampesæsonen er stadig i gang, og med Karl Johan og Almindelig Kantarel på retur i antal, kan det være fint at udvide sit repertoire med nogle nye arter.

Læs mere

Når du er ude og rejser med Norwegian - vind en mulepose
Hold øje med Urban Garden når du rejser med Norwegian

01. april 2016

Når du er ude og rejser med Norwegian - vind en mulepose
Når du er ude og rejser med Norwegian Airlines - vind en mulepose

Læs mere

Velkommen til Julemarked på Papirøen
Velkommen til Julemarked på Papirøen

03. december 2015

Velkommen til Urban Garden Companys Julebod hos Ritas Julemarked og Cph Street Food, d. 13 december kl. 12-17, på Papirøen. Markedet byder på en blanding af julemarked, design, håndværk, luksuslopper og musik leveret af bla. Lucia Odoom, Rita Blue, Christian D'or, Cohnny Jazz og Dj Curious.

Læs mere